Bevriezen van gedroogde Tofu-, voedings- en hoge kwaliteit FD Tofu voor Instant soep

FD Tofu * productinformatie: * functies:---niet gebakken, geen opgeblazen, geen kunstmatige kleuren, geen conserveringsmiddelen of andere additieven---geen gluten---alleen kant-en klaarmaaltijden om water---perfect behouden de feiten van de voeding van verse groente. * Functies voor Tofu: In traditionele Chinese geneeskunde, Tofoe is goede...

Productdetails

FD Tofu

* Productinformatie:

Productnaam

Bevriezen van gedroogde Tofu

Oorsprong

China

Type berichtverwerking

Freeze Drying (FD)

Materiaal

Tofu

Vorm

Segmenten/Strips/dobbelstenen

Zuiverheid

100%

Vocht

5%

Verpakking

PE-zak + karton of vanaf clients vereisten

Houdbaarheid

24 maanden

MOQ

500kgs

* Functies:

---niet gebakken, geen opgeblazen, geen kunstmatige kleuren, geen conserveringsmiddelen of andere additieven

---geen gluten

---alleen meenemen water

---perfect behouden de feiten van de voeding van verse groente.

* Functies voor Tofu:

In de traditionele Chinese geneeskunde is tofoe goed voor degenen die zwak, ondervoed, tekort aan bloed en qi zijn; is geschikt voor oude, slim of anderszins; geschikt voor die met hoog vetgehalte in bloed, hoog cholesterolgehalte, overgewicht en met geharde bloedvaten; geschikt voor mensen met diabetes; voor moeders met lage borst aanbod van melk; voor kinderen en jonge volwassenen; voor degenen met ontstoken luchtwegen, slijm, hoesten en astma. Tofu is ook geschikt voor mensen van de ouderdom; het is aanbevolen om het eten met drank, omdat tofu cysteïne, die kan versnellen de ontgifting van alcohol in het lichaam bevat, en het verminderen van de schade aan de lever, bescherming van de lever.

Tofoe is relatief hoog in eiwit, ongeveer 10,7% voor stevige tofu en 5,3% voor zachte andquot; silkenandquot; Tofu met ongeveer 5% en 2% vet respectievelijk als een percentage van het gewicht.

Onderzoek