Huis > Nieuws > Inhoud

Wat zijn de voordelen van het eten van suikermaïs?

Mar 06, 2018

SWEET CORN.jpg

Sweet Corn is een gezonde voeding in grove granen, wat gunstig is voor de menselijke gezondheid. Wat is de voedingswaarde van suikermaïs? Wat zijn de voordelen van het eten van suikermaïs?

Uit onderzoek van het Duitse Instituut voor Voeding en Gezondheid blijkt dat maïs de hoogste voedingswaarde en gezondheidsvoordelen heeft bij alle basisvoedingsmiddelen. De zoete maïs voedingsstof bevat zeven "anti-aging middelen", namelijk calcium, glutathion, vitamines, magnesium, selenium, vitamine E en vetzuren.


1, Calcium: suikermaïs is de meest voorkomende voedingsstof in het dieet. Het levert ongeveer 300 mg calcium per 100 gram maïs, wat bijna hetzelfde is als dat in zuivelproducten. Rijke calcium kan de rol van bloeddrukverlaging spelen, maar ook botgroei en -ontwikkeling bij kinderen bevorderen.


2, Glutathione: Glutathione niet alleen whitening effect, maar ook de rol van anti-kanker het, vooral de endogene glutathione, het lichaam is een zeer belangrijk materiaal tegen de ziekte.


3, Vitaminen: suikermaïs voedingsstoffen in het lichaam na opname van caroteen in vitamine A, met anti-kanker effect. Plantecellulose versnelt de afgifte van carcinogenen en andere vergiften.


4, Natuurlijke vitamine E: Er zijn om celdeling, lagere serum cholesterol te bevorderen, huidlaesies te voorkomen, maar ook verminderen atherosclerose en achteruitgang van de hersenfunctie. Maïs bevat luteïne, zeaxanthine helpt veroudering van de ogen vertragen.


5, Selenium: "Life Elements" Selenium staat bekend als "de koning van kanker," super zoete maïs Se-gehalte van 8-10 keer hoger dan gewone maïs. Selenium heeft ook een verhoogde immuniteit, voorkomt diabetes, cardiovasculaire en cerebrovasculaire aandoeningen, preventie en behandeling van leveraandoeningen, beschermt de lever en zo verder.


6, Magnesium: magnesium is betrokken bij bijna alle metabole processen van het lichaam, het intracellulaire gehalte dan bij kalium. Magnesium beïnvloedt kalium-, natrium- en calciumionen bewegen binnen en buiten het "kanaal" en behouden de rol van biofilmpotentieel. Het gebrek aan magnesium zal onvermijdelijk schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.


7, Vetzuren: De voordelen van vetzuren voor het menselijk lichaam zijn in staat om energie te leveren om de ontwikkeling van het spijsverteringsstelsel te helpen de balans van de darmflora te behouden. De voordelen van het eten van suikermaïs


Fortop ingeblikte zoete maïs is klaar om te eten. De goede keuze voor het dagelijks recept.

canned sweet corn healthy.jpg