Organisch Longan-poeder

Longan heeft de juiste werking van het hart en de milt en verbetert de bloedstroom in het lichaam die als een antidepressivum kan worden gebruikt, omdat het een rustgevend effect op het zenuwstelsel heeft. Een afkooksel van het gedroogde vlees van longan kan worden gebruikt als een tonicum om slapeloosheid te genezen.

Productdetails

* Productintroductie van Longan

Voedingswetenschapper vond dat per 100 gram longanpulp 12% -23% van de totale suiker bevat, glucose 26,91%, 1,26% wijnsteenzuur, 1,41% eiwit, 0,45% vet, vitamine C163,7 mg, vitamine K196.6 mg. Er zijn vitaminen B1, B2, P, enz., na verwerking van het systeem van gedroogde vruchten, hectogram met 74,6 gram suiker, 35 mg ijzer, calcium 2 mg, 110 mg fosfor, 1200 mg kalium en andere mineralen, alsmede een verschillende aminozuren, saponine, X-glycine, tannine, choline, enz., wat een bron is van zijn krachtige voedende vermogen.

Longan is rijk aan glucose, sucrose en eiwit, het ijzergehalte is relatief hoog, kan de warmte, voedingssupplementen verbeteren en de regeneratie van hemoglobine bevorderen, om het effect van bloed te bereiken. Uit de studie bleek dat longanvlees naast het lichaam een tonisch effect heeft, de hersencellen bijzonder effectief zijn, het geheugen kunnen verbeteren, vermoeidheid kunnen wegnemen.


* Productspecificatie van Longan-poeder

* Droogproces: luchtdrogen (AD) of vriesdrogen (FD)

* Plaats van herkomst: China

* Additief en Conserveringsmiddel: Geen

* Houdbaarheid: 24 maanden

* MOQ: 500kgs

* Levering: over zee of per luchthaven

* Productgrootte van Longan-poeder

ingrediënten

100% Longan

Specificatie

deeltjesgrootte: 40-120 mesh, of vanaf clientsvereisten;

vochtgehalte: 5%;

zuiverheid: 100%

Packaging

a: 1kg / aluminiumfoliezak, karton buiten;

b: 25kg / fiber drum;

c: als per klant eisen

* FAQ


1. Q: Hoe kan ik het geschikte longan-poeder voor onze markt kiezen?

A: We hebben een professionele verkoper, zij zullen gepaste aanbevelingen doen en het exacte aankoopplan verstrekken volgens uw vraag.


2. Vraag: Kan ik een paar voorbeelden krijgen?

A: Natuurlijk, het is onze eer om GRATIS MONSTERS aan u aan te bieden.


3. Q: Wat is de levertijd?

    A: Het is ongeveer 25-30 dagen na het bevestigen van de bestelling.


Onderzoek